Lees Meer Over homo hotels breda

Published Jul 10, 23
5 min read

Geniet van je reis met andere gay reizigers

Slechts drie woorden: uitpakken en ontspannen! Als je eenmaal in je luxe suite bent geïnstalleerd, kun je Bellaugello gaan leven. Breng de hele ochtend door in ons infinity zwembad, ga naar de jacuzzi, neem een ontspannende massage, kom in contact met de wereld in de buurt door een aangename wandeling te maken, blijf in contact met de buitenwereld dankzij onze Wi, Fi verbinding, geniet van een fijne fles wijn van de bar, ontbijt of diner samen met andere jongens aan onze familietafel.

Ik zeg het nog eens, pak je koffers uit… en ONTSPAN! (homo hotels breda).

Op de site van 900 jaar Raalte plaatsen we af en toe oude verhalen die in het verleden door Roalter Wind zijn beschreven. Dit keer een verhaal wat ook landelijk wat stof deed opwaaien. Over Gay Hotel Sallandia. ‘Ik moest er vaak om lachen. Mijn vrienden trokken vanuit het zuiden naar Amsterdam, want daar gebeurde het natuurlijk allemaal voor ons.

De beste Homo airbnb-hotels voor LGBTQ+ reizigers

LHBTI  AppartementenGay Hotels


Man, ik was amper inwoner van Raalte of we hadden hier een echt Gay Hotel - homo hotels breda.’ Willy Lourenssen, waarschijnlijk de bekendste homo van Raalte, ziet er na al die jaren nog steeds wel de grap van in. Samen met vriend Herman kwam hij wel eens over de vloer van Gay Hotel Sallandia, zoals de volledige naam luidt.

“Half Raalte kwam erover de vloer. Maar dit betekent toch niet dat vele mannelijke bezoekers van de herenliefde waren en de aanwezige dames zich eveneens tot hun eigen geslacht wendden? Nou, je zou nog wel eens versteld kunnen staan, aldus Lourenssen die in Raalte vooral bekend is van zijn rol als lokaal en provinciaal politicus voor de SP.Het echtpaar Slingeland was de laatste exploitant die het hotel aardig aan het draaien had. Nadat het echtpaar koos voor een toekomst elders in het land duurde het tot mei 1981 voordat de toenmalige eigenaar Grolsch Brouwerij een nieuwe huurder vond. Dit was echter geen lang leven beschoren. Hotel Sallandia kwam nog even in handen van De Zwaan-eigenaar Schuchard, maar helaas kreeg hij te maken een faillissement.

Homo airbnb: de wereld verkennen

Dit deed natuurlijk nog wel wat stof waaien in het roomse Raalte en niet alleen hier. Gay Hotel Sallandia was landelijk nieuws en zelfs vanuit Duitsland, Japan en Engeland meldden zich camerateams op de Grote Markt. Burgemeester Willem Zuidwijk, net terug van vakantie, was enigszins verrast door de nieuwe bestemming.

‘Ik had het prettig gevonden als ons dat wel zou zijn verteld. We hebben er uiteraard geen bezwaar tegen. Maar we zullen niet dulden dat er aanstoot wordt gegeven’, aldus de burgervader in het Reformatorisch Dagblad. Overigens ging de nieuwe huurder, afkomstig uit Groningen, niet over één nacht ijs. Een onderzoek wees uit dat er in de wijde omtrek geen soortgelijk etablissement te vinden was en dat het haalbaar moest zijn om in het kloppende hart van Salland een Gay Hotel te exploiteren.

Oftewel een plek waar gelijkgestemden samen kunnen zijn en samen kunnen slapen. Het samen slapen was misschien wel het einddoel, maar eerder op de avond kon de doelgroep zich vermaken in de Gay Bar (met eigen escort service!) en The Pink Panther Club. Om publiek te trekken werd landelijk geadverteerd, onder andere in Gay Krant (zie advertentie bij dit artikel).

Ontmoet nieuwe mensen met gay vakantiewoningen

Voor Willy Lourenssen was het geen grote schok. “Wij zagen natuurlijk ook wel dat het hotel nooit echt van de grond is gekomen. Het heeft Raalte veel bekendheid opgeleverd, maar verder was het een schimmig iets.’ De sluiting betekende waarschijnlijk dat een flink aantal mensen een zucht van verlichting slaakten, zoals Raaltenaar G.

Deze opmerking schoot voorzitter Hubert Vonhoff van RTV Raalte helemaal in het verkeerde keelgat (homo overnachtingsmogelijkheid nederland). ‘Het is erg genoeg als mensen dit soort belachelijk ideeën hebben, maar het uitzenden daarvan kan absoluut niet door de beugel.’ Met deze woorden verklaarde hij Ten Broeke tot person non grata. Saillant detail in deze kwestie is dat de zoon van Ten Broeke volgens Lourenssen eveneens de voorkeur gaf aan de herenliefde.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in Roalter Wind en gebruikt de data uit die periode.

Hoe vind ik serieuze lgbtq Vakantiewoning-hotels?

LHBTI  AppartementenQueer Recreatiewoningen


De Kitz, Ski, Welt tour wordt aangeprezen als het langste skicircuit ter wereld. Honden zijn van harte welkom in Haus Romeo Alpine Gay Resort! Vakantiereis, ontspannende of avontuurlijke vakantie - of gewoon een tussenstop: House Romeo Alpine Gay Resort is uw adres voor een aangename tijd samen met andere homo's - gay reisaccommodaties nederland.

Als onze gast geniet u van alle voorzieningen van een modern hotel: van comfortabel ingerichte kamers tot een serviceteam dat altijd attent is en aandacht heeft voor uw welzijn. Haus Romeo Alpine Gay Resort ligt direct aan de gondellift in Scheffau in het hart van de vakantieregio Wilder Kaiser en een van de grootste en modernste skigebieden ter wereld, de Ski, Welt Wilder Kaiser - Brixental..

Top gay bestemming om vakantie vieren in je eigen bungalow dat heeft toch wel iets extra’s. Het geeft je vrijheid. Je slaapt uit, ontbijt in je sexy zwembroek op het terras van de bistro met uitzicht op het zwembad en poolbar, gaat heerlijk douchen en na de koffie ga je heerlijk rustig genieten aan het zwembad op één van de vele zonnenbedjes.

Homo reizen: waar te zoeken in Nederland?

Queer  RecreatiewoningenGay Recreatiewoningen


Is gay chat veilig?

Gay chat kan veilig zijn, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Wees voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie met onbekenden en vertrouw op je intuïtie. Kies betrouwbare chatplatforms en vermijd het delen van gevoelige informatie zoals adres, financiële gegevens of identificatiegegevens. Als je je ongemakkelijk voelt tijdens een chat, kun je altijd stoppen of blokkeren. Houd er rekening mee dat niet alle gebruikers op chatplatforms te vertrouwen zijn, dus wees waakzaam en bescherm je privacy.

Waar kan ik gay chatrooms vinden?

Gay chatrooms zijn online te vinden op verschillende platforms en websites. Populaire opties zijn LGBTQ+ communityforums, speciale chatwebsites en sociale mediaplatforms gericht op homo's en lesbiennes. Je kunt ook gebruikmaken van datingapps en -websites die chatfuncties bieden om in contact te komen met andere homo's. Het is belangrijk om betrouwbare en veilige platforms te kiezen, waar je de mogelijkheid hebt om je privacyinstellingen aan te passen en ongewenste interacties te vermijden.

Zijn er specifieke regels voor gay chatrooms?

Er kunnen specifieke regels zijn voor gay chatrooms, afhankelijk van het platform of de website. Deze regels zijn bedoeld om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor alle gebruikers. Vaak worden gedrag zoals beledigingen, discriminatie, ongewenste intimiteiten en het delen van expliciet materiaal niet getolereerd. Het is belangrijk om de regels en richtlijnen van het specifieke chatplatform te lezen en deze na te leven om een positieve ervaring te hebben en anderen te respecteren.

Hoe populair is gay chat in mijn omgeving?

De populariteit van gay chat kan variëren afhankelijk van de regio en de beschikbare platforms. Het is raadzaam om lokale LGBTQ+ gemeenschapsbronnen, online forums en sociale mediagroepen te raadplegen om een idee te krijgen van de populariteit van gay chat in jouw omgeving. Daarnaast kunnen evenementen en bijeenkomsten voor homo's en lesbiennes ook een goede gelegenheid zijn om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over gay chatplatforms.

Onze gay bungalows als zonnige pareltjes die precies passen bij jouw gedachte, niet alleen een bestemming tijdens de winter, ook in de zomer maanden een top gay bestemming. Eerdere bezoekers waren dan ook allemaal dolenthousiast!.

Navigation

Home

Latest Posts

Wat je moet weten - homo hotels breda

Published Sep 18, 23
7 min read

Waar vind ik homo hotels breda

Published Aug 17, 23
7 min read

Lees Meer Over homo hotels breda

Published Jul 30, 23
7 min read